28. ožu 2012.

Ivkova slava

Pogledajte odličnu domaću komediju u režiji Zdravka Šotre.Glume Dragan Bjelogrlić,enis Bešlagić,Zoran Cvijanović,Milorad Mandić,Nikola Đurićko,Anica Dobra.

26. ožu 2012.

Zozonci 2 dio

Odličan sinhronizovani crtani film govori o veseloj družini zozonaca  čiji su članovi mačkica Mica, patka Diva, zec Pera, pilence Tihi, žabac Žaca , pas Bole.Obavezno pogledati

21. ožu 2012.

Okultna istorija trećeg rajha

Na čemu je Adolf Hitler zasnivao svoj mit o nadmoćnoj rasi arijevaca pogledajte u ovom dokumentarcu

18. ožu 2012.

Teksaški masakr motornom teserom

Film je zasnovan na stvarnim događajima,raddnja prati doživljaje grupe tinejđera koji bivaju opkoljeni od manijaka žednih njihove krvi.Ljubitelji horora pogledajte ovaj horor klasik.

15. ožu 2012.

Ancient Aliens-Mysterious Places-Drevni Vanzemaljci-Misteriozna mjesta.S2 E1/10





Pogledajte prvu epizodu druge sezone dokumentarnog serijala Ancient Aliens-Drevni vanzemaljci.Ancient Aliens-Misterious Places,Drevni Vanzemaljci-Misteriozna mjesta.Da li su nas u našoj dalekoj istoriji posjetili vanzemaljci,da li su još uvijek tu,da li će se vrattit.Zašto je Bermudski trougao tako tajanstven saznajte gledajući ovu zanimljivu epizodu popularnog serijala.

6. ožu 2012.

Mrtav ladan




Komedija u režiji Milorada Milinkovića .Glume Nenada Jezdić,srđan Todorović,Bata Paskaljević,Nikola Đurićko.

4. ožu 2012.

Mikijeva radionica-Miševi


Malo starih dobrih crtanih filmova za malo starije da se podsjete i za najmlađe da se upoznaju.Mikijeva radionica (The Mouse Factory) je serija crtića u produkciji Walt Disney .Pogledajte doživljaje Mikija Mausa Paje Patka,Šilje i ostale družine iz radionice Walt Disney.

1. ožu 2012.

U zemlji krvi i meda


Pogledajte prvi film u režiji Angeline Jolie.Film koji govori ratu u Bosni i Hercegovini podigao je buru na exJugoslavenskim prostorima.Pogledajte zašto