28. velj 2012.

The Best Bits of Mr Bean-Najbolji skečevi Mr Bina




Pogledajte urnebesnog MrBeana u njegovom najboljem izdanju.Preko sat vremena najbolje zabave za porodicu.Kažu da smijeh liječi ljude,ako je to istina ovo je eliksir života.

25. velj 2012.

Drevni Vanzemaljci-Povratak S1 E 5/5

Da li su nas izvanzemaljci posjetili u našoj praistoriji,da li će se vratiti.Pogledajte petu epizodu prve sezone serijala Ancient Aliens dokumentarni film Ancient aliens,Povratak-Drevni vanzemaljci,Povratak i saznajte djelić istine o našim "susjedima" u svemiru.

22. velj 2012.

Aladin i kralj lopova

Pogledajte dugometražni crtani film o doživljajma junaka iz 1001 noći Aladina.Odlična zabava za cijelu porodicu.Uživajte u gledanju crtanog filma Aladin i kralj lopova.

18. velj 2012.

Isus-godine koje nedostaju

THE MISSING YEARS OF JESUS from baco438 on Vimeo.

Isus godine koje nedostaju.Od 12 do 30 godine nema zapisa o njegovom životu i djelovanju u dokumentarnom filmu Isus godine koje nedostaju pogledajte rezultate istraživanja o tim "skrivenim godinama".

9. velj 2012.

Mujo i Haso 2

Drugi dio odlične kolekcije viceva o Muji i Hasi u izvođenju Enisa Bešlagića i Milana Pavlovića.Opustite se i nasmijite malo.

6. velj 2012.

Doživljaji šašave družine-Ostrvo s blagom

Odličan crtač o Dušku Dugoušku(Zekoslav mrkva iliti Bugs Bunny),Patku Dači,Sofroniju i ekipi.Ovaj put u svom mlašem izdanju ali zbog toga samo još zabavniji smješniji i opuštajuči.

3. velj 2012.

Noć vještica 1

Kultni horor iz 1978.godine,početak odličnog horor serijala Noć vještica reditelja Johna Carpentera.Poslastica za sve ljubitelje horora.